Siirry sisältöön

Ota yhteyttä

Heräsikö kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä! Olen täällä Sinua varten. Parhaiten tavoitat minut sähköpostitse tai whatsapp- tai tekstiviestillä.

Yhteystiedot

Tuija Hurme-Kuikka
+358 40 8305268
thurmekuikka@gmail.com

Käyntiosoite
Suvantokatu 1 F
33100 Tampere

Ethän lähetä sähköpostitse tai tekstiviestillä arkaluontoisia tietoja.

Toimitila

Toimitilani sijaitsee Tampereen keskustassa, Suvantokadulla, kätevien kulkuyhteyksien varrella. Katutasossa olevaan toimitilaani pääsee esteettömästi, ja tilassa toimiminen onnistuu esteettömästi. Valitettavasti toimitilan wc ei kuitenkaan ole inva-wc: wc:n oviaukko on pyörätuolille liian kapea.

Allergisten asiakkaiden huomioimiseksi avustajakoira on tervetullut toimitilan ovelle asti.

Soittimet ja muut työkalut

Toimitilassani on fysioakustinen tuoli ja taikofoni-äänituntumasoitin matalataajuisen äänivärähtelyhoidon hyödyntämiseksi. Tilassani on myös laadukas äänentoistojärjestelmä, kaksi sähköpianoa, sähkökitara ja -basso sekä sähkörummut. Minulla on useampi djembe-rumpu, cahone, erikokoisia akustisia kitaroita sekä useampi ukulele, kanteleita ja piensitroja. Erilaiset pienet rytmi- ja palasoittimet ja käsi- ja pöytäkellot sekä resonaattoripalasetit löytyvät niin ikään tilastani. Käytän kuvataide- ja kirjallisuusterapian menetelmiä ja välineitä osana työtäni. Erityisopettajataustaisena terapeuttina minulla on myös välineistöä erilaisten oppijoiden tarpeisiin. Käytän työssäni kuva- ja esinekommunikaatiota sekä tukiviittomia.

Ota yhteyttä

Ethän lähetä arkaluontoisia tietoja lomakkeella.